söndag 30 januari 2011

Veckobrev 4

Hej!

Tiden går fort när man har roligt och här på Charmtrollen rusar den verkligen iväg ;)

I veckan har vi haft en riktig ”familjevecka”! Det har lekts mamma, pappa & barn varje dag utifrån barnens egna önskemål och initiativ. Just att barnen själva visar intresse och önskan om vissa saker är något vi jobbar hårt med att främja och ta tillvara på. Allting blir roligare om det för barnen, finns en mening med det vi gör och väljer man själv ”ämne” så finns lusten hos barnet, sen vidareutvecklar och utmanas de av oss fröknar.

Vi har även varit ute varje dag och till vår stora förskräckelse har det blivit kallare igen! Vi valde att gå på promenad den dagen som det var som allra halast på vägarna, vilket testade våra små barns motorik till max. Men de visade att de har bra balans allihop så vi klarade det galant!

Nytt för terminen är att vi kommer prova på yoga varje onsdag med alla barn.

Sportlovet v 8 närmar sig och vi skulle vilja veta hur många barn som kommer vara här respektive lediga. Meddela oss så snart ni vet om ert barn ska vara ledigt. Mia är ledig hela veckan och Jeanette några dagar, Jenny kommer jobba som vanligt.

Onsdagen den 16/2 har vi pedagoger APT vilket innebär att ni gärna får hämta era barn senast 15.30 då det efter denna tidpunkt endast är vikarier i huset.


Vi önskar er alla en riktigt skön helg!

Mia, Jeanette & Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar