fredag 27 maj 2011

Vilken vecka!

Oj, oj, oj vad vi har haft mycket att göra denna vecka! Fast innan vi berättar vill vi tacka alla våra fantastiska föräldrar som hjälpte till med att göra gården så fin! Och tack för de saker ni efterskänker till barnen, vi är så tacksamma!

Så till vår vecka med hårt arbete. Vi har för det första lekt massor vilket vi verkligen älskar! Cykla, gunga och att gräva är det roligaste just nu. Sen var det ju fixardagen där vi fick jobba hårt för att sen mumsa på goda korvar.

Eftersom sommar och semestrar närmar sig så hade vi en liten avslutning på avdelningen då vi gick på heldagsutflykt till en lekplats vid Löddesnässkolan. Sååå kul det var där! Där fanns en karusell som fröknarna snurrade oss i, det var allt lite läskigt till en början men efter några försök var det super kul! Där var även en hög rutschkana som det gick fort ner på, och konstiga balansbrädor som bara välte av oss hela tiden! Mitt i all lek åt vi lunch som denna gång var korv med bröd, gissa om det smakade bra?
Avslutningsvis har vi haft tre små charmtroll som blivit ett år äldre så det har sjungits Vi gratulerar och firats med glass flera gånger om. Vilken fest!

Alltså en helt underbar vecka som vi nu avslutar med att önska er alla en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar